W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Przedłużenie terminu naboru ofert dotyczących sporządzenia opinii o społeczno-gospodarczej potrzebie włączenia do Zintegrowanego Systemu Kwalifikacji (ZSK) kwalifikacji rynkowej „Kreowanie smaków i dekorowanie potraw”

30.05.2022

Ministerstwo Edukacji i Nauki informuje, że przedłużony został termin składania ofert w ramach naboru dotyczącego sporządzenia opinii o społeczno-gospodarczej potrzebie włączenia do Zintegrowanego Systemu Kwalifikacji (ZSK) kwalifikacji rynkowej „Kreowanie smaków i dekorowanie potraw”

Nowy termin składania ofert:
Oferty należy składać w terminie do dnia 6 czerwca 2022 r. do godz. 12:00.

Materiały

Zapytanie​_ofertowe​_-​_specjaliści
Zapytanie​_ofertowe​_-​_specjaliści.pdf 0.43MB
Załącznik 6 - formularz​_opinii​_specjalisty
Z6​_-​_formularz​_opinii​_specjalisty.docx 0.05MB
Załącznik 5 - wniosek​_potrawy
Z5​_wniosek​_potrawy.pdf 0.24MB
Załącznik 4b - wykaz​_doświadczenia
Z4b​_-​_wykaz​_doświadczenia.docx 0.03MB
Załącznik 4a - wykaz​_doświadczenia
Z4a​_-​_wykaz​_doświadczenia​_os​_fiz.docx 0.06MB
Załącznik 3b - formularz​_ofertowy
Z3b​_-​_formularz​_ofertowy​_podmiot.docx 0.06MB
Załącznik 3a - formularz​_ofertowy
Z3a​_-​_formularz​_ofertowy​_​_os​_fiz.docx 0.06MB
Załącznik 2 - opis​_przedmiotu​_zamówienia
Z2​_-​_opis​_przedmiotu​_zamówienia​_-​_specjaliści.pdf 0.33MB
Załacznik 1 - klauzula​_informacyjna
Z1​_-​_klauzula​_informacyjna.pdf 0.39MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
14.12.2023 12:59 administrator gov.pl
Wytwarzający/ Odpowiadający:
administrator gov.pl
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Przedłużenie terminu naboru ofert dotyczących sporządzenia opinii o społeczno-gospodarczej potrzebie włączenia do Zintegrowanego Systemu Kwalifikacji (ZSK) kwalifikacji rynkowej „Kreowanie smaków i dekorowanie potraw” 2.0 14.12.2023 12:59 administrator gov.pl
Przedłużenie terminu naboru ofert dotyczących sporządzenia opinii o społeczno-gospodarczej potrzebie włączenia do Zintegrowanego Systemu Kwalifikacji (ZSK) kwalifikacji rynkowej „Kreowanie smaków i dekorowanie potraw” 1.0 14.12.2023 12:59 administrator gov.pl

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}