W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Zapytanie ofertowe

29.04.2024

Obsługa techniczna XIII edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS), w oparciu o Projekt Regulaminu Konkursu.

Materiały

Do pobrania
Zapytanie​_ofertowe.docx 0.13MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_1​_do​_zapytania​_ofertowego.rar 0.60MB
Do pobrania
załącznik​_nr​_2​_do​_zapytania​_ofertowego​_-​_Kalkulacja​_kosztów.doc 0.06MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_3​_do​_zapytania​_ofertowego​_-​_oświadczenie​_Wykonawcy.docx 0.02MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
29.04.2024 11:52 Iwona Chromiak
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Agata Gruszko
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Zapytanie ofertowe 1.0 29.04.2024 11:52 Iwona Chromiak

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}